Despre Noi

Primul apel
 
Povestea noastră a început în august 2014, odată cu primul apel. Ne-am găsit un loc pe harta call center-urilor ca fiind o companie cu capital 100% românesc. Iar de atunci, am continuat să creștem cu fiecare apel telefonic.
 
Misiunea noastră este să oferim calitate și profesionalism prin servicii personalizate de Call Center, într-o gamă largă de industrii. Ne-am dezvoltat de-a lungul timpului prin oferirea standardelor ridicate de calitate în domeniul relațiilor cu clienții. Experiența noastră se bazează pe îmbunătățire continuă. 
 
Atunci când este vorba despre valorile noastre, răspunsul este simplu. Tu reprezinți personajul principal din povestea noastră. Noi îți oferim transparență, flexibilitate și stabilitate. Contează pe noi pentru a-ți oferi soluții complete, personalizate și pe termen lung. 

Serviciile noastre

Hai să ne cunoști!

La capătul firului este o echipă dinamică care se bucură de fiecare zi și care dorește mereu mai mult. Te invităm să parcurgi galeria noastră de imagini și să afli mai multe despre soluțiile de call center Quick Telesales. 
Quick Telesales

QUICK TELESALES

Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
Webdesign by SigmaNet
Webdesign by SigmaNet