Outbound

Distribuie
Crește-ți vânzările și primește feedback de la clienții tăi. Succesul este la un apel distanță.
Crește vânzările companiei tale alegând serviciile noastre de call center. Vom iniția apeluri către clienții actuali și cei potențiali pentru a-i familiariza cu produsele și serviciile pe care le oferi. Feedback-ul este esențial. Noi vom afla pentru tine dacă, de ce și cum s-au schimbat nevoile clienților tăi. 
Hai să vorbim despre afaceri și succes. Noi vom iniția apeluri către actualii, dar și potențialii tăi clienți, pentru a contribui la creșterea vânzărilor și pentru a afla mai multe despre nevoile lor. Vremurile se schimbă și te asigurăm că nu vom rata tendințele de pe piață și modul în care oamenii se raportează la acestea. Iată cele mai populare servicii de call center outbound pe care le oferim.
 
Telemarketing
Întotdeauna e mai ușor atunci când îți cunoști publicul țintă. Echipa noastră de profesioniși se va adresa într-un mod eficient clienților relevanți tipului de activitate pe care îl desfășori. Produsele și serviciile companiei tale vor fi prezentate potențialilor clienți și ne vom asigura că aceștia vor afla că tu oferi cele mai bune soluții pentru nevoile lor. Astfel, vizibilitatea ta pe piață va crește și va fi sporită notorietatea brandului tău.
 
Chestionare de satisfacție
Menține-ți afacerea la zi cu feedback constant din partea clienților. Nevoile lor se schimbă odată cu dezvoltarea pieței. Noi putem afla toate aceste lucruri printr-un simplu telefon. Astfel, poți efectua analize de piață complexe care, cu siguranță, vor îmbunătăți și stimula evoluția companiei tale.  
 
Diferențiere în rândul competiției
Fă-ți compania cunoscută. La Quick Telesales, avem o echipă de profesioniști care vor face mesajul tău cunoscut întregii lumi. Este important ca viziunea și valorile companiei tale să fie recunoscute de potențialii clienți. Datorită experienței noastre în call center outbound, am dezvoltat tehnici eficiente pentru a ajunge la factorii de decizie din companiile din România. Astfel, avem la îndemână cele mai bune soluții pentru creșterea vizibilității tale pe piață.
 
Fidelitate și retenție
O afacere de succes pune accentul pe clienții săi și dorește menținerea unui nivel ridicat de satisfacție în rândul acestora. Pentru a reuși acest lucru, este esențial să îi faci să se simtă importanți și să accentuezi rolul pe care îl au în povestea companiei tale. Agenții noștri specializați îi vor contacta pentru a păstra relația deja stabilită. Așadar, cu ajutorul nostru, vei menține relații pe termen lung prin extinderea contractelor existente sau semnarea unora noi.
  
Pentru apeluri din viitor!
Quick Telesales

QUICK TELESALES

Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
Webdesign by SigmaNet
Webdesign by SigmaNet