Teleshopping

Share
Furnizor de servicii telesales pentru sporirea câștigurilor
Oferim servicii complete de call center pentru comenzi prin teleshopping. Clienții tăi vor beneficia de tot suportul necesar pentru solicitări de la o echipă specializată, din România, Italia sau Ungaria. 
Permite-le clienților să te găsească mai ușor. Dacă ai o afacere în industria Teleshopping, este important ca potențialii tăi clienții să ajungă la tine în orice moment. În contextul societății moderne, interesul consumatorilor pentru cumpărăturile online și TV a crescut. Astfel, pentru a-ți menține compania la curent cu privire la tendințele de pe piață, ar trebui să iei în considerare un call center specializat și personalizat.
 
Echipa noastră este formată din profesioniști care pot aborda clienții în funcție de nevoile lor de cumpărare, oferind astfel o experiență pozitivă cu produsele și serviciile companiei tale. Gradul de eficiență este mai mare, deoarece putem acoperi un volum mare de apeluri inbound și outbound.
 
Agenții noștri oferă cele mai bune servicii pentru clienți întrucât se ocupă și de retenția acestora. Fiecare apel va reprezenta o oportunitate de cross-selling și up selling, contribuind la creșterea vânzărilor pentru firma ta.
 
De ce să alegi Quick Telesales?
Echipa noastră va menține standardele de performanță răspunzând tuturor solicitărilor și întrebărilor adresate de clienții tăi. Toate apelurile inbound vor fi înregistrate și clienții vor primi soluții eficiente, adaptate nevoilor actuale.
 
De asemenea, specialiștii de la Quick Telesales vor efectua apeluri outbound pentru a afla mai multe despre feedback-urile venite de la clienți și se vor concentra pe păstrarea acestora în baza de date. Procedând astfel, interacțiunea consumatorilor cu afacerea ta va fi pozitivă și prietenoasă.
 
Menține-ți clienții fericiți!
Quick Telesales

QUICK TELESALES

Privacy policy
Cookie Policy
Webdesign by SigmaNet
Webdesign by SigmaNet