Farma

Distribuie
Servicii call center complete, specializate în domeniul farma
Vinde-ți mai ușor produsele cu ajutorul echipei noastre dedicate și instruite în industria farmaceutică. Agenții noștri pot efectua cercetări de piață privind medicamentele, pot face sondaje și alte studii referitoare la farma. Diagnostichează-ți rapid publicul țintă. 
Diagnostichează-ți publicul țintă cu ajutorul echipei noastre de specialiști. Agenții noștri sunt profesioniști instruiți, care înțeleg nevoile actuale ale consumatorilor și le pot oferi soluții adecvate solicitărilor. În industria produselor farmaceutice, competiția este acerbă astfel încât este important să te poți baza pe un partener care să te diferențieze în rândul celorlalte firme.   
 
Specialiștii noștri se ocupă de un volum mare de apeluri inbound și outbound. Ei pot oferi sfaturi utile pentru clienții tăi astfel încât aceștia să beneficieze de o experiență plăcută. Mai mult decât atât, se vor concentra pe retenția acestora și se vor asigura că obțin feedback-ul necesar ce poate fi implementat pentru o mai bună interacțiune în viitor.
 
Ne pasă de afacerea ta și dorim să o facem cunoscută și accesibilă consumatorilor tăi. De aceea profesioniștii noștri se ocupă de un volum mare de apeluri inbound și outbound. De asemenea, pentru a fi și mai simplu, produsele și serviciile companiei tale pot fi promovate prin e-mail sau live chat.  
 
De ce să alegi Quick Telesales?
Echipa noastră va menține standardele de calitate privind serviciile dedicate clienților. Toate apelurile vor fi înregistrate și solicitările vor primi soluții pertinente. Vom îndeplini așteptările clienților tăi prin punerea la dispoziție a tuturor detaliilor dorite.  
 
De asemenea, specialiștii de la Quick Telesales vor informa pacienții cu privire la disponibilitatea anumitor produse și momentul în care acestea vor reveni în stoc. Vor urma și demersurile necesare astfel încât consumatorul să revină la serviciile pe care le oferi.
 
Tratează-ți pacienții cu grijă!
Quick Telesales

QUICK TELESALES

Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
Webdesign by SigmaNet
Webdesign by SigmaNet