Imobiliare

Distribuie
Agenți instruiți pentru servicii de call center în imobiliare 
Este cel mai ușor atunci când ești la un telefon distanță de visul tău. Echipa Quick Telesales este formată din specialiști instruiți care pot oferi servicii de call center pentru piața imobiliară și suport pentru clienții tăi. 
Construiește încrederea publicului tău țintă. Competiția din industria imobiliarelor crește din ce în ce mai mult. Cererea foarte mare este ceea ce a declanșat construirea cartierelor imense, de către dezvoltatori. Totodată, se schimbă și nevoile oamenilor datorită așteptărilor din ce în ce mai ridicate. Atunci când este vorba de imobiliare, trebuie întotdeauna să te aștepți la un val de întrebări.    
 
Aici intervenim noi. Specialiștii noștri pot acoperi un volum mare de apeluri inbound și outbound. Vor oferi toate informațiile necesare, punând accentul pe delimitarea companiei tale în rândul competitorilor, evidențiind totodată avantajele prezenței tale pe piața imobiliară. De asemenea, agenții noștri vor iniția apeluri pentru feedback care sunt menite să-ți îmbunătățească activitatea și vor ajuta afacerea ta să îndeplinească rapid solicitările clienților.
 
Ne dorim ca afacerea ta să fie foarte cunoscută și accesibilă potențialilor clienți. În acest sens, ne vom asigura că aceștia pot ajunge la tine cu ușurință, nu doar telefonic, dar și prin e-mail sau live chat. Nici că putea fi mai simplă comunicarea.   
 
De ce să alegi Quick Telesales?
Îngrijește-te de viitorul firmei tale cu noi. Vei avea mai mult timp pentru contracte și acorduri, în timp ce noi ne ocupăm de clienți. Experiența vorbește în numele nostru. Avem agenți specializați ce vor contribui la creșterea vânzărilor datorită tehnicilor de persuasiune pe care le utilizează cu lejeritate. Vom satisface toate așteptările clienților tăi prin oferirea detaliilor solicitate, dar subliniind cu precădere avantajele pe care le oferă compania ta. 
 
Specialiștii în call center imobiliare de la Quick Telesales îți oferă servicii flexibile și personalizate. Vei primi toată atenția lor în funcție de piața țintă căreia te adresezi. De asemenea, ne vom ocupa de stabilirea întâlnirilor, astfel încât tu să ai mai mult timp pentru contracte.
 
Construiește parteneriate pe termen lung!
Quick Telesales

QUICK TELESALES

Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
Webdesign by SigmaNet
Webdesign by SigmaNet