E-commerce & Live chat & E-mail

Distribuie
Suntem mereu alături de clienții tăi. Comunicarea în timp real e mai ușoară cu noi.
Comunicarea în timp real e mai ușoară atunci când clienții tăi știu că pot ajunge la tine oricând. De ce să nu le oferi mai mult? Accesul la serviciile tale poate fi mai simplu prin live chat sau e-mail? Specialiștii noștri acolo pentru a le răspunde tuturor întrebărilor și nevoilor pe care le au. 
Interacționează cu clienții mai ușor! Echipa noastră de profesioniști în servicii de E-commerce & Live chat & e-mail este pregătită să îți întâmpine clienții și să îi ajute cu soluții potrivite pentru problemele pe care le au, indiferent de platforma utilizată: Facebook, Instagram, site, e-mail, CRM.  Iată de ce să alegi soluțiile noastre de call center pentru magazine online.
 
Eficiență
Această abordare este benefică pentru clienții tăi întrucât vor primi răspunsurile dorite mult mai repede. De obicei, oamenii nu au suficient timp pentru a petrece pe site-uri și dacă au întrebări specifice, răspunsurile ar trebui să fie accesibile și eficiente. Echipa noastră este pregătită să întâmpine, în orice moment, publicul tău cu detalii relevante despre produsele și serviciile tale și să personalizeze oferte pentru a se plia pe nevoile clienților.
 
Calitate și suport
Ce presupune să fii alături de clienți? Nu este întotdeauna suficient să ai produse remarcabile. Clienții tăi trebuie să știe că se pot baza pe tine oricând. Aici intervenim noi. Prin serviciile de Live chat beneficiezi de customer service instant; mai mulți clienți pot discuta în același timp cu agenții noștri, iar fereastra de chat este foarte accesibilă. Ai grijă de fiecare client cu ajutorul echipei noastre.
 
Câștigul este de ambele părți
Clientul nu este singurul care se bucură de beneficiile acestui serviciu. Implementarea serviciilor, dedicate magazinului online, de E-commerce & Live chat & e-mail va păstra un nivel sporit de satisfacție pentru clienții tăi și va garanta o experiență plăcută cu afacerea ta. Așadar, nu primești doar un instrument de comunicare, ci trafic crescut pe site-ul tău, servicii excelente pentru clienți și un număr sporit de conversii.
 
„E” vine de la Excelență în E-commerce!
Quick Telesales

QUICK TELESALES

Politica de Confidențialitate
Politica de Cookie
Webdesign by SigmaNet
Webdesign by SigmaNet